Dobrodošli na naši spletni strani. Naše poslanstvo je nuditi vam visoko kakovost storitev predvsem pa vam zagotoviti varnost, kar vam omogočamo z našim strokovno vodenim in pravno varnim postopkom prenosa nepremičnine. S tem vam bomo prihranili dragoceni čas in nepotrebna pota, kakor tudi marsikatero morebitno nevšečnost. Trudimo se za pošten, zanesljiv, in strokoven ter strankam prijazen odnos, kar je glavna značilnost našega podjetja.

Smo nepremičninska družba s 15 letnimi izkušnjami na trgu prometa z nepremičninami. V vseh teh letih smo se srečali s številnimi strankami in posli, zato smo prepričani, da lahko pomagamo tudi vam.

Cilj našega poslovanja so zadovoljne stranke!

Želite hitro in brez zapletov prodati vašo nepremičnino? Za znane kupce oziroma naše naročnike iščemo točno določeno vrsto nepremičnin. Če prodajate takšno ali katerokoli drugo nepremičnino in vas zanima hitra in zanesljiva realizacija posla, nas pokličite. Maksimalno se bomo potrudili in vam pomagali čimprej poiskati pravega kupca.

Prosimo kontaktirajte nas za več informacij

V kolikor želite oddati nezaseden poslovni prostor, stanovanje ali stanovanjsko hišo, vam pomagamo najti zanesljivega najemnika.

Prosimo kontaktirajte nas za več informacij

Kupujete stanovanje, hišo, parcelo…? Pobrskajte po naši ponudbi, morda se prav tu skriva vaša sanjska nepremičnina. V kolikor je ne najdete, nas lahko pokličete in nam zaupate vaše želje. Iskali bomo za vas in vam prihranili čas!

Prosimo kontaktirajte nas za več informacij

Če želite hitro, ažurno in strokovno opraviti kakršenkoli prepis nepremičnine (darilna, prodajna, razdružilna pogodba) vam pomagamo pri vseh fazah prepisa (ugodne pogodbe v sodelovanju z odvetnikom, svetovanje pri davčnih obveznostih v konkretnem primeru….).

Specializirani smo tudi za preoblikovanje solastnine v etažno lastnino.

Za vas opravimo ves postopek prodaje, nakupa, oddaje, najema, vključno z izdelavo vse potrebne dokumentacije s priznanim odvetnikom.

Prosimo kontaktirajte nas za več informacij